Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Proiectele caritabile sunt proiectele care se ocupa de copiii, tinerii cu posibilitati financiare reduse, dim familii si medii defavorizate, contribuind la viata, educatia si viitorul lor, pentru a putea sa-si indeplineasca visele.

Orice asociatie studenteasca trebuie, prin statutul ei, sa realizeze cel putin un proiect caritabil pe an, pentru a oferi societatii o mana de ajutor si sa daruiasca ceea ce are ea mai bun – speranta pentru viitor.

Astfel, alaturi de ATIV, incercam sa insuflam cetatenilor, ca o data pe an, fiecare persoana care va dori sa realizeze un act caritabil, sa ne ajute cu donatii care cred ca vor fi utile pentru copiii, tinerii cu posibilitati financiare reduse, din familii si medii defavorizate.

MOTTO:

Macar o data pe an, ofera un zambet celui care are cea mai mare nevoie de el.

O data pe an, doneaza si tu ceva.

 

Proiectele caritabile stau sub marca proiectului “Zambetul din An” din aceasta facand parte proiectele de donatie a hainelor, jucariilor, cartilor, alimentelor catre copii de la sate sau din orase, familii cu posibilitati finaciare reduse, cat si cursurile educationale gratuite destinate elevilor si tinerilor care sa-i ajute in demersul lor in invatamantul primar, gimnazial, liceal si universitar.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net