Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

ZÂMBETUL DIN AN – EDIȚIA III 2018

—==10 decembrie 2018==— Primirea, sortarea și împachetarea cadourilor

Se apropie Crăciunul. Încercăm să aducem zâmbetul pe buze celor care au nevoie de el, în special copiilor!

Asociația ATIV, strânge LUNI, 10 DECEMBRIE, ORA 16.00, pe Căderea Bastiliei nr.19 hainuțe, jucării, rechizite și tot ceea ce este necesar ca un copil să zâmbească.

Donațiile vor ajunge la copiii din peste 5 sate din sudul țării, cât și la un număr de adulți, urmând a fi postate fotografii care să dovedească acțiunile noastre.

Fotografii ale edițiilor trecute puteți vedea pe pagina oficială a Evenimentului Caritabil ZâMBETUL DIN AN și pe pagina oficială de facebook a Asociației ATIV.

„Oferă și tu un ZÂMBET celor care au nevoie de el, măcar O DATA PE AN!”

—==12-14 decembrie 2018==— Împărțirea cadourilor în satele Preajba, Banov, Vătași, Purani, Șopârlești, Tătărăști și alte câteva sate din județul Teleorman

Am strâns donațiile, le-am sortat, am fost la cumpărături, am urcat pachetele în mașină și am plecat spre județul Teleorman.

Asociația ATIV – Tineri în Viitor vă mulțumește că ați fost alături de acest eveniment și în acest an și promite că în fiecare an va aduce zâmbetul pe buze cât mai multor copii.


SĂRBĂTORI FERICITE!

Un eveniment de succes se realizează doar cu ajutorul oamenilor!

Evenimentul din acest an s-a realizat cu ajutorul domnișoarei Andreea Tudor – profesoară de Cultură Civică, care ne-a facut o listă cu familiile defavorizate, numărul de copii cât și vârsta acestora. După ce am încărcat donațiile în dubă, le-am dus și le-am descarcat în satul Preajba, județul Teleorman, apoi, a doua zi împreună cu 4 voluntari și 3 mașini, am plecat să livrăm cadourile la poarta fiecărui copil.

Donațiile au fost oferite și în zilele ce au urmat, prin intermediul școlilor unde domnișoara Andreea Tudor activează ca profesoară.


Mulțumiri Eximbank SA, Banca de Export-Import a României și KPMG România pentru donațiile în produse alimentare și hăinuțe, cât și rechizite și jucării.

Ii mulțumim Cofetăriei Dieta din Târgoviște pentru sprijinul acordat în realizarea Evenimentului caritabil – ZÂMBETUL DIN AN! – ATIV 2018.

Ii mulțumim Tipografiei Sian Image Media din Constanța pentru sprijinul acordat în realizarea Evenimentului caritabil – ZÂMBETUL DIN AN! – ATIV 2018 prin printarea GRATUITĂ a flyerelor și afișelor pentru eveniment.

Și, nu în ultimul rând, mulțumim tuturor membrilor ATIV pentru implicarea și dorinta lor de a aduce un zâmbet pe buzele copiilor.

Câteva fotografii realizate cu acordul persoanelor în cauză.

Pentru mai multe fotografii accesează:  ATIV ONG

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net