Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

ZÂMBETUL DIN AN – EDIȚIA II 2017

—==17 decembrie 2017==— Primirea, sortarea și împachetarea cadourilorA doua ediție a evenimentului caritabil „Zâmbetul din An!” – realizat de ATIV- Asociația Tineri în Viitor s-a realizat doar în mediul rural. Anul trecut la prima ediție am constatat că familiile din mediul rural au nevoie de susținere și întelegere pentru a-și putea trimite copiii la școală, astfel ca noi am început cu un Zambet în perioada sărbătorilor de iarna.


—==19 decembrie 2017==— Împărțirea cadourilor în satele Preajba, Banov, Vătași, Purani, Șopârlești și în orasul Deva.Am strâns donațiile, le-am sortat, am fost la cumpărături, am urcat pachetele în mașina și am plecat spre județul Teleorman.

Am adus zâmbetul pe buze mai multor familii din sate precum Preajba, Banov, Vătași, Purani, Șoparlești cât și unor familii din orasul Deva, cu ajutorul domnișoarei profesoare Tudor Andreea cât și a unuia din membri fondatori, respectiv Cînda Maria.

Avem facturile tuturor cumparaturilor și le vom trimite la cerere tuturor personelor care au contribuit la realizarea celei de-a doua ediții a evenimentului caritabil „Zâmbetul din An!”

În speranța că, cel puțin o data pe an, în perioada sărbătorilor, fiecare persoană va dona jucării, dulciuri, fructe, rechizite, îmbrăcăminte sau încălțăminte, pentru persoanele care într-adevăr au nevoie de ele.

Asociația ATIV – Tineri în Viitor vă multumește că ați fost alături de acest eveniment și în acest an și promite ca în fiecare an va aduce zâmbetul pe buze cât mai multor copii.

Să aveți sărbători minunate!

Un eveniment de succes se realizează doar cu ajutorul oamenilor!

Mulțumim tuturor membrilor ATIV pentru implicarea și dorinta lor de a aduce un zâmbet pe buzele copiilor, cât și tuturor celor care au donat.

Câteva fotografii realizate cu acordul persoanelor în cauză.

Pentru mai multe fotografii accesează:  ATIV ONG

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net