Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

ZÂMBETUL DIN AN – EDIȚIA I 2016

—==15 decembrie 2016==— Primirea donațiilor și sortarea acestora.Prima ediție a evenimentului caritabil „Zâmbetul din An!” – realizat de ATIV- Asociația Tineri în Viitor s-a realizat prin donarea de bucurii, hăinuțe, cărți și jucării copiilor din Centrul Maternal “Sfântul Spiridon”.

Dăruiește hăinuțe cu suflet, curate și perfecte pentru o nouă poveste! 
Mașinuțe și păpuși, genți și ursuleți de pluș îl aduc mai repede pe Moș Crăciun! 
Manuale, poezii, povești și cărți de colorat dau un strop de magie persoanelor dornice de învățat. 
Hai și tu să donăm, ZÂMBETUL DIN AN să-l dăm!


În fiecare an, Asociația A.T.I.V. alege un centru de copii spre care vor merge donațiile primite, dorind să aducem un ZÂMBET pe chipul copiilor AN de AN, măcar o data pe AN!

—==16 decembrie 2016==— Împarțirea cadourilor la Centrul Maternal “Sfântul Spiridon” București


Îmbarcarea donațiilor în mașini, contactarea lui Moș Crăciun și goana către copiii din Centrul Maternal “Sfântul Spiridon” București pentru a le duce „Zâmbetul din An!” 

Nu am avut voie să facem fotografii cu copiii, așa că am preferat să ne bucurăm și noi de acest moment cu adevărat emoționant al primului nostru eveniment caritabil!

—==18 decembrie 2016==— Împărțirea cadourilor în sat Preajba, județul Teleorman

Donațiile au fost multe, așa că după vizita la Centrul Maternal “Sfântul Spiridon” București, ne-am apucat din nou de sortat și de împachetat pentru două familii din satul Preajba, județul Teleorman.

Cele două familii cu 4, respectiv 3 copii, au fost încântate, ne-au zâmbit și ne-au mulțumit.

Ne-am întors în București optimiști și fericiți că am dus Zâmbetul din An și altor persoane ce aveau nevoie de el, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Un eveniment de succes se realizează doar cu ajutorul oamenilor!

Mulțumim tuturor membrilor ATIV pentru implicarea și dorinta lor de a aduce un zâmbet pe buzele copiilor, cât și tuturor celor care au donat.

Câteva fotografii realizate cu acordul persoanelor în cauză.

Pentru mai multe fotografii accesează:  ATIV ONG

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net