Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

PARTENERI SI PRIETENI


Silence Café -Din 1998 Silence Cafe a reprezentat una dintre cafenele studentesti cu cele mai mici preturi din Piata Romana, idee ce s-a mentinut pana in prezent. Multe cafenele au aparut si au disparut in cei 18 ani de cand Silence Cafe s-a deschis pentru studenti, ramanand singura cafenea cu preturi studentesti unde servirea si zambetele se pot vedea inca de la prima ora a diminetii. Aceasta este sponsorul principal al Asociatiei ATIV, privind petrecerile, trainingurile si activitatile cat si evenimentele desfasurate.
D&P Advertising -Compania, având drept obiect de activitate realizarea și printarea materialelor promoționale, și-a ales, dar mai mult decât atât, s-a ridicat deasupra credo-ului său: „Credem că cele mai bune proiecte sunt cele care sunt făcute în atelierele noastre.” Dovada o fac afișele, flyer-ele și sticker-ele sponsorizate de societate pentru prima ediție a proiectului ECONOMICall.          
Catalyst Solutions - Anul 2017 este marcat de parteneriatul media realizat între Ativ și Catalyst Solutions. Astfel, cei care se ocupă de susținerea companiilor în procesele de recrutare prin intermediul canalelor de recrutare și employer branding acordă asociației promovare în mediul online prin intermediul platformei Hipo.
Alexandrion - În cei 17 ani de prezenţă pe piaţa locală, AGR a dezvoltat din 1994, două unităţi de producţie la nivel local, în judeţele Suceava şi Prahova, dar şi o puternică prezenţă internaţională. Portofoliul de produse AGR cuprinde toate categoriile de băuturi alcoolice şi se regăseşte în mărci precum: Alexandrion, Alexander Vodka, Brâncoveanu, Hogs, Red Bowler, Afinata şi altele, care au transformat compania într-unul din cei mai importanţi producători de băuturi alcoolice din România. Dincolo de trenduri şi de planuri de business, activităţile de responsabilitate socială corporatistă ale AGR au apărut din primele zile de funcţionare ale companiei, în 1994. Toate aceste proiecte au venit ca o iniţiativă firească, menită să ajute comunitatea în care ne desfăşurăm activitatea. La început proiectele de RSC au constat în donaţii şi sponsorizări către persoane sau organizaţii neguvernamentale care, prin programele şi serviciile furnizate la nivel local sau naţional, reuşeau să schimbe şi să completeze sistemul de protecţie socială din România. AGR s-a implicat în susţinerea proiectelor din diferite domenii: sport, cultură, artă, protecţie socială, caritate, mediu etc, iar fiecare proiect ne-a apropiat şi mai mult de o stare de normalitate, în care relaţia dintre stakeholderi şi companie este una de simbioză. În 2003, lua fiinţă Fundaţia Alexandrion Group, altfel spus, sprijinul oferit de către companie proiectelor variate devine parte dintr-o strategie de lucru ce şi-a propus să crească rezultatele prin eficienţă. Astfel, de peste şapte ani, AGR este o parte activă în comunitatea românească, atât la nivel local, cât şi naţional, prin proiecte punctuale, dar şi prin programe cu vechime de câţiva ani, făcând eforturi să răspundă la nevoile variate ale comunităţii.
Hipo - Hipo.ro este o platforma de recrutare dedicata, in special, tinerilor profesionisti, studentilor sau absolventilor. Platforma Hipo.ro reprezinta locul de intalnire dintre cei mai mari angajatori din Romania si candidatii cei mai relevanti pentru oportunitatile oferite de acestia.          
Teatrul Rampa, format din paisprezece actori absolvenți ai Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” își propune promovarea tinerilor artiști din variate domenii culturale prin intermediul atât a spectacolelor de teatru, a conferințelor, cât și a workshop-urilor. În cadrul primului proiect extern marca ATIV, anume ECONOMICall, compania teatrală a furnizat trei dintre premiile acordate participanților la eveniment, anume vizionarea spectacolului „Julie”.

DREAM&ACT - Este o scoala de actorie care si-a propus sa modeleze caractere, sa construiasca personalitati puternice si se transforme vieţi. Organizam workshop-uri, cursuri si tabere de dezvoltare personala prin tehnici actoricesti care creeaza punti intre oameni, indiferent de pozitie, rase, clasa sociale sau varsta.  
Plasma Physics Students Club - The Plasma Physics Students Club, founded by Lect. Dr. Vania Covlea, is a group formed of students with a common interest: "plasma physics".    
SEO Factory - Firma de SEO (sau fabrica de trafic) te aduce pe primul loc. Intr-o firma buna, lucrurile merg bine. Intr-o fabrica, insa, ele merg “ca unse”. De la SEO si dezvoltare web la identitate vizuala si solutii inteligente de marketing, SEO Factory iti ofera tot ceea ce ai nevoie pentru o prezenta online solida si credibila . Cu ajutorul strategiilor noastre personalizate, vom transforma strainii in vizitatori si vizitatorii in clienti, pentru ca si site-ul tau merita sa aiba trafic.        
IntegralEdu - este cel mai important consultant educational din Romania pentru studii in strainatate, cu birouri in Bucuresti, Constanta, Craiova, Galati, Timisoara si Iasi. Grupul de firme INTEGRAL are o experienta internationala de peste 24 de ani in consultarea elevilor, parintilor si tuturor celor interesati de cele mai bune programe educationale si institutii din strainatate, licee, universitati si centre de limbi straine, dar si programe Work and Travel.
DISRUPTION - O agentie performanta de marketing digital. In anul 2015, la inceputul de drum al Asociatiei ATIV ne-a ajutat cu realizarea afiselor si cu designul pentru rollup cat si cu suportul pentru acesta. Este o echipa tanara, activa si pusa pe rezolvarea tuturor problemlor de promovare ale companiilor si nu numai.
CBR Marketing Solutions - Este o agentie de publicitate care s-a transformat de-a lungul timpului in vederea adaptarii la schimbarile care au avut loc in mentalitatea consumatorilor dar si la nivelul tehnologiilor si al pietelor. Fiind un deschizator de drumuri in marketingul interactiv, suntem una din putinele firme specializate in comunicare digitala care a devenit si furnizor full-service, in acelasi timp oferind servicii integrate de marketing.        
BullGuard - This is Europe’s number one rated consumer security company. Its award-winning product portfolio includes in-depth internet security, comprehensive mobile security, 24/7 identity protection, and social media protection for both home and small business users. BullGuard is also a pioneer in the Internet of Things (IoT) and connected device security for consumers. It released the world’s first IoT vulnerability checker and following the acquisition of Dojo Labs is leading the consumer-cyber security industry in providing the highest level of protection to consumers across all of their internet-connected devices and smart homes.
Asociatia Spiritul Daciei - Povestea noastră începe în anul 2011, când un grup de oameni entuziaști și pasionați de cultura și tradițiile românești au pus bazele organizației nonprofit Asociația Spiritul Daciei. Aceasta a apărut ca un manifest, o mișcare de rezistență față de modul în care imaginea poporului român este percepută în contextul geopolitic și cultural actual. Asistăm, în prezent, la o confuzie a românilor în ceea ce privește valorile și identitatea lor națională. „Cine sunt românii?” și „Încotro se îndreptă societatea românească?” sunt două întrebări la care ne dorim să oferim răspuns prin prisma activității noastre. Credem că singurul mod în care ne putem reconstrui identitatea națională îl reprezintă întoarcerea la însăși rădăcinile civilizațiilor care au dus la formarea poporului nostru, plecând încă de la istoria pierdută a civilizației geto-dace. Principalul nostru obiectiv este de a promova tradițiile și valorile culturale autentice, care formează esența identității noastre naționale, și de a educa publicul larg spre asimilarea unor valori sănătoase, care să ducă la construirea unei societăți sănătoase.Puterea educației și a exemplului personal sunt două criterii fundamentale care stau la baza activității noastre. În acest sens, activitatea asociației constă în realizarea de evenimente, de la tabere cu scop educativ până la conferințe tematice în care sunt promovate personalități ale vieții culturale românești, a căror activitate profesională a avut rezultate remarcabile. Credem în potențialul tinerelor generații și dorim să le oferim modele de caractere care să îi inspire.
Asociatia Studentilor Geologi si Geofizicieni - Asociaţia Studenţilor Geologi şi Geofizicieni din cadrul Universităţii din Bucureşti (ASGG-UB) este o organizaţie apolitică, non-guvernamentală, non-profit, membră ASUB (Asociaţiei Studenţilor Universităţii din Bucureşti) şi USR (Uniunii Studenţilor din România), având un caracter educativ, social, independent și democratic. Scopul asociaţiei este de a crea un mediu propice dezvoltării multilaterale a tinerilor, în afara cursurilor şi a activităţilor academice. Misiunea ASGG vizează în principal dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural şi personal a tinerilor. În acest sens, oferim studenţilor şansa de a lua contact cu experţi din domeniile studiate în facultate, organizăm întâlniri, dezbateri, traininguri şi realizăm proiecte cu impact asupra pregătirii resurselor umane pentru piaţa muncii.
Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România - Cognosis reprezintă Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România. Scopul Cognosis este acela de a promova iniţiativele asociaţiilor studenţilor la Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Suntem singura organizaţie reprezentativă la nivel naţional din acest domeniu, iar pe viitor ne propunem să reprezentăm toate organizaţiile studenţeşti din domeniul socio-uman. Viziunea Cognosis este aceea de a acoperi nevoile de dezvoltare personală și profesională ale tuturor studenților la Psihologie și Științele Educației din România. În acest context, misiunea Cognosis este de a crea cadrul necesar pentru o dezvoltare completă, multilaterală, dar şi calitativă. Federaţia îndeplineşte astfel două roluri: cel de platformă pentru asociațiile membre, unde sunt promovate iniţiativele acestora, este facilitată comunicarea, schimbul de experienţă şi cultură dintre asociații; și rolul de a oferi studenților de profil, proiecte care să reprezinte adevărate experiențe de învățare și dezvoltare. În ambele roluri, Cognosis crede și promovează valori ca prietenia, unitatea și profesionalismul.
VWI ESTIEM Bucureşti - Asociaţia inginerilor economişti, vorbitori de limbă germană (Verband Deutscher Wirtschaftsingenieure) îşi propune să fie o interfaţă între studenţi şi firmele de profil, sprijinind crearea şi întreţinerea unui contact reciproc avantajos între studenţi si mediul de afaceri. Valorile pe care le promovează VWI ESTIEM Bucureşti sunt pregătirea extra-curriculară a studenţilor prin programe şi activităţi auxiliare.
FRENDS este o organizație non-guvernamentală si non-profit, dar și un grup de prieteni pus pe fapte mari. Are în spate o tradiție îndelungată, nu are structură ierarhizată si este un mediu relaxant în care se desfășoară o serie de proiecte și inițiative pe trei mari direcții: 1. Frends Business Center (dimensiunea antreprenorială); 2. Fundaţia pentru Dezvoltare (dimensiunea comunitară); 3. Frends Quality Time (dimensiunea socială). Viziunea FRENDS este de a crea un cadru favorabil tinerilor de a se dezvolta, a evolua și performa într-o asociație prietenoasă, precum și de a contribui la îmbunătățirea societății prin proiecte proprii sau realizate la nivel organizațional. Obiectivele generale FRENDS: • Promovarea voluntariatului ca valoare a societății; • Dezvoltarea voluntarilor pe plan personal (team-buildinguri) și profesional (cercuri științifice, sesiuni de comunicări, traininguri, congrese, conferințe etc.); • Creșterea unei comunități de schimburi de idei și bune practici cu impact social; • Susținerea voluntarilor de a se implica activ în societate și de a-și pune în aplicare idei competente.
Studentie.Ro - Studenti, facultati, burse, campusuri, camine, distractie, joburi, cursuri, licente - portalul studentiei tale! Studentie.ro - Tot ce vrei intr-un singur loc!  
IQool.ro - a luat naștere printr-un cumul de viziuni ale unor tineri studenți pasionați și devotați. În cei 3 ani de activitate, prin articolele de calitate și subiectele abordate, IQool a câștigat notorietate și a devenit unul dintre site-urile pe care tinerii dornici de a ține pasul cu noile tendințe le accesează zilnic. De ce IQool? Because cool is not enough! Publicația, proiect al Asociației Tinerilor Bucureșteni, a luat naștere din distracție, dar pe parcurs s-a transformat într-un proiect de suflet. În prezent, IQool îmbină modalități de petrecere a timpului liber, noutăți în domenii precum IT, antreprenoriat, sport, modă, cu informații culturale, studențești și oportunități de carieră. Publicul nostru țintă este format din tineri și studenți din București, care au un stil de viață activ, care își doresc să se dezvolte pe toate planurile: cultural, profesional și personal. IQool este platforma care susține și încurajează valorile, și care emană o energie activă și însuflețită de spiritul tânăr.
Akcees - Suntem o organizaţie tânără şi dinamică, o echipă de tineri profesionişti şi pasionaţi de antreprenoriat. Am pornit la drum pe 11.11.11 însufleţiţi de o viziune comună: să devenim cel mai puternic catalizator al aspiraţiilor antreprenoriale ale tinerilor. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 25.02.12, ne-am lansat oficial şi de atunci oferim prin proiectele şi iniţiativele noastre akcees la educaţie şi experienţă profesională de cea mai bună calitate, oportunităţi de networking, mentorat şi finanţare. Aşa îi ajutăm pe tinerii cu ambiţii antreprenoriale să îşi materializeze ideile şi să îşi transforme visele în realitate. Credem că valorile noastre sunt mai mult decât cuvinte aşternute pe hârtie, aşa că ne ghidăm în tot ceea ce facem după 5 principii fundamentale: pasiune, proactivitate, performanţă, profesionalism, progres. În spatele proiectelor noastre stă o echipă de 8 tineri determinaţi să facă lucrurile să se întâmple.
RomâniaPozitivă.ro - Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 20.000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006.Știm că există o mulțime de lucruri care nu funcționează așa cum ne dorim în România, dar mai știm și că există multe părți bune. Noi credem că dacă avem suficient de multe exemple pozitive de la care să ne inspirăm, putem săînvățăm cum să vedem jumătatea plină a paharului și să ne implicăm în activități importante pentru noi, fie că este vorba de viața personală sau de activități ale organizațiilor, echipelor și comunităților din care facem parte.
Gratuitor - Primeşti şi dai mai departe. Tu ai nevoie de acces la cultură, educaţie, evenimente şi resurse gratuite, în care oamenii au pus pasiune pentru a oferi experienţe care deschid minţile. Noi avem nevoie de alternative care schimbă mentalitatea potrivit căreia banii înseamnă avuţie. Societatea are nevoie să înveţe că o minte bogată e mai importantă decât banii din portofel. De aceea noi am creat gratuitor – pentru a susţine modelele autentice care ne învaţă că nu preţul e garanţia calităţii, ci ideea din spate, care schimbă oameni, care la rândul lor schimbă alţi oameni, care la rândul lor schimbă alţi oameni. Şi tot aşa.
Gratuitor - Este platforma online pentru studenți dezvoltată cu scopul de a aduna toate informațiile de interes studențesc într-un singur loc. Articole proaspete, internship-uri, evenimente, traininguri și oportunități studențești, pe toate le găsești aici!
StudLife - Este un site studentesc care aduce la un loc oferte studentesti, vouchere, cazari, informatii utile, toate pentru a usura viata unui student aflat in Bucuresti.
Marius Calin - Este un blogger si un bun prieten ce a venit la o discutie cu membrii ATIV pentru a le impartasi din experienta lui. “Ma lupt cu celelalte personalitati ale mele din `93. Partea buna e ca nu duc lipsa de oameni la sedintele de brainstorming.Pasionat de fotografie, filme, seriale, ador sa scriu, sa calatoresc, si imi plac locurile unde gasesc oameni faini. Aceste lucruri sunt principalele surse de inspiratie pentru articolele de pe blogul meu.Aici vei gasi articole despre filme, travel, evenimente si povesti cu si despre oameni.De ce nu este un blog „nisat”? Pentru ca asa cum le-am vazut nu avea loc intr-o singura categorie. E ca si cum as fi vorbit de travel limitandu-ma la iesirile in parc.”
Huzum Art Bijoux - Este un prieten apropiat noua si o dovada vie ca pasiunea urmata cu multa munca reprezinta un real succes. Acesta este un magazin de accesorii lucrate exclusiv manual prin completarea monturilor impletite din sarma argintata "non turnish"cu pietre semipretioase si de sinteza.
Julis Bijoux - Este o alta prietena de-a noastra, o studenta de la ASE care si-a inceput propria afacere inca de pe bancile facultatii. “Sunt Iulia Matei, fondatoarea Julis Bijoux si iti pot spune ca realizarea bijuteriilor este modalitatea preferata de relaxare pentru mine, pe care o practic de mai bine de 3 ani. Bijuteriile handmade au devenit stilul meu de viata, pe care te invit sa-l cunosti. Brand-ul Julis Bijoux a luat nastere din dorinta de a-ti oferi tie posibilitatea de a fi admirat si placut de cei din jurul tau, in timp ce poti economisi bani pentru vacanta mult visata.”
Majadore Bouquet - O alta prietena buna si o alta pasiune transformata in realitate. Majadore Bouquet concepe aranjamente florale cu personalitate, având grijă să le armonizeze cu caracteristicile ce definesc persoana pe care doriți să o surprindeți. Noi vom transforma fiecare idee în realitate. Nu avem limite și nici bariere, suntem deschiși la idei și nu renunțăm până în momentul când vom ști că ceea ce îți oferim va aduce zâmbete pe buze!Realizăm aranjamente pentru oricine și acceptăm cele mai îndrăznețe provocări. Pretențios, luxuriant, colorat, minimalist, pentru cei care iubesc vara sau iarna, pentru cei cărora le place muntele sau marea, pentru cei romantici, pentru cei discreți.
Flying cocktails -Este o agentie de barmani specializata in bartendingul profesionist inclusiv in show de bar detine experienta si pasiunea pe care le poate transmite tuturor celor cu care intra in contact. Fie ca sunt invitati la petrecere fie ca sunt barmani profesionisti care-si doresc sa-si faca meseria o arta, pentru fiecare putem sa oferim mai multe programe adpatate dupa dorinta. Echipa Flying cocktails detine 10 ani de bartending la care se adauga participari si premii la concursuri nationale si international.      
Gradinita MINI MAXI -Gradinita MiniMaxi functioneaza ca un club si este situata in sectorul 3 al Bucurestiului, pe strada Dristorului, intre intersectia Baba Novac si B-dul Decebal si beneficiaza de un spatiu special amenajat astfel incat micutii sa poata primi o ingrijire ca la carte si o educatie de calitate. Centrul este dotat cu sali de grupa, vestiare, sala de mese, cabinet medical.Salile de grupa sunt dotate cu mobilier specific varstei prescolarilor asigurand astfel conditii optime pentru desfasurarea activitatilor.
Top Children -Top Children sau Școala de bune maniere și creativități, cum ne place să o alintăm, este, pe langa un prieten bun cu o experienta vasta in multe asociatii de tineret, o dovada a creativitatii, o inițiativă educațională care a luat naștere din dorința și, ulterior, năzuința de a oferi copiilor și părinților o alternativă creativă și distractivă de învățare.Experiența de învățare pe care copiii o trăiesc în cadrul programelor Top Children are menirea de a le oferi o cunoaștere complexă asupra propriei lor mici-ființe, ajutându-i să evolueze. Ei descoperă, prin creativitate, joc și joacă.Suntem o echipă – o mână de oameni serioși, dar simpatici care, deși au crescut mari, nu au uitat nicio clipă cum e să fii copil. Tocmai de aceea, abordarea este una jucăușă și creativă, întemeiată pe o bună cunoaștere și înțelegere a modului în care copiii reacționează, gândesc, se joacă.Credem cu tărie că educația creativă, bazată pe joc și joacă, ne poate face viața mai frumoasă și ne conduce către succes!
Mario Badescu Skin Care -Imbinand cele doua pasiuni ale sale, chimia si cosmetica, Mario Badescu s-a remarcat la nivel international ca fiind unul dintre cei mai renumiti specialisti din domeniul ingrijirii tenului. El a avut o abordare unica in ceea ce priveste ingrjirea tenului, luand in considerare atat partea chimica si complexitatile tenului, cat si increderea si satisfactia pe care le poti avea in urma unui ten sanatos, curat si radiant. Salonul Mario Badescu a fost deschis in New York in 1967, unde Mario a inceput sa dezvolte gama proprie de produse cosmetice naturale. Nu a trecut mult timp pana cand rezultatele produselor si tratamentelor cosmetice au fost un real success pentru elita New York-ului si pentru celebritati de la Hollywood precum Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii. Incearca si tu produsele Mario Badescu pentru a afla cum se simte tenul celebritatilor. Fiind perfectate de mai bine de 45 de ani si continand doar extracte naturale si botanice alese cu grija, produsele Mario Badescu au rezultate imediate asupra tenului si lasa pielea pur si simplu curata si frumoasa. Pana si astazi se pastreaza aceasi dedicare in folosirea extractelor botanice si a ingredientelor naturale pentru a crea o gama de produse care curata delicat si hraneste pielea, dar in acelasi timp tratand diferite afectiuni ale tenului cum ar fi acneea sau imbatranirea tenului.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net