Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.


Proiectul este destinat tinerilor anteprenori, care au o idee şi care doresc să-şi deschidă o afacere sau care au deja o mică afacere şi doresc consiliere pentru a contribui la dezvoltarea ei.
În cadrul acestui proiect va fi invitată o persoana o data la două săptămâni să ne povestească care au fost primii paşi pe care i-a facut în deschiderea afacerii sale, cum a ajuns de la o idee la un lucru palpabil şi, de asemenea, ce obstacole şi ameninţări a întâlnit în durmul său cât şi oportunităţile de care a profitat.
Tot în cadrul acestui proiect, pe lângă invitaţii speciali, tineri vor învăţa multe lucruri utile şi practice având în vedere deschiderea propriei afaceri:

De asemenea, în cadrul acestui proiect pot participa toţi membrii asociaţiei, cât şi tinerii ce nu sunt membri ATIV, în limita locurilor disponibile.
Un lucru important este faptul că proiectul va fi organizat de către membrii ATIV, în fiecare an, la mijlocul lunii martie, pe parcursul a două zile, unde vor fi invitaţi speciali cu experinţă în anteprenoriat.
Proiect este destinat special societăţii şi comunităţii, dorind să aibă impact social privind dezvoltarea profesioanlă şi personală.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net