Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.


În octombrie 2017, în al III-lea an de activitate, ATIV – Asociaţia Tineri în Viitor a iniţiat un nou proiect ce uneşte întreaga comunitate în dezvoltarea profesională şi personală a tinerilor – Proiectul  INVESTEŞTE ÎN EDUCAŢIE.

 

Investeşte în Educaţie – este un proiect care are ca scop dezvoltarea profesionala si personala a unui numar cat mai mare de tineri prin organizarea de traininguri gratuite, cat si promovarea tuturor proiectelor educationale, in special pe domeniul economic, de care sa beneficieze, investind in ei, astfel investind in educatie.

SCOPUL PROIECTULUI este ca asociatia ATIV sa promoveze toate proiectele asociatiilor din ASE si nu numai, asociatii care au in spate un renume, proiecte de success si oameni profesionisti.

Necesitatea acestui proiect a fost analizata de catre Asociatia ATIV, intru-cat tinerii nu stiu unde sa caute proiecte profesionale sau de dezvoltare personala ce le sunt dedicate, pierzand astfel multe informatii si oportunitati. ATIV doreste ca mediul de invatare oferit de asociatii mult mai transparent, pentru a putea participa un numar cat mai mare de tineri.

Totodata, ATIV are recrutarile membrilor pe tot parcursul anului, astfel incat, cei care nu au prins startul inscrierilor in asociatiile care au avut recrutarile la inceputul anului universitar sau cei care au fost respinsi, sa primeasca o sansa in plus pentru a se dezvolta, pregatindu-se mai bine pentru anul urmator, cand vor aplica in asociatia dorita, cu mai multa incredere in ei insisi si dornici de realizarea unor proiecte de succes.

Asociatia ATIV considera ca toate asociatiile, atat din ASE cat si din afara ei, impreuna cu proiectele lor sunt la fel de importante si ca tinerii trebuie sa-si aleaga asociatia si proiectul la care sa participe, in concordanta cu aspiratiile si cu lucrurile pe care le are in comun cu aceasta/acesta.

Proiectul INVESTESTE IN EDUCATIE se ocupa in special de promovarea proiectelor organizate de toate asociatiile din ASE, atat printre studentii din ASE cat si printre studentii din afara ASE-ului, fiind o imagine de ansamblu a tot ceea ce inseamna activitatea studenteasca, ajutand la intelegerea si dezvoltarea mediului economic.

Ne dorim ca, in conformitate cu art. 10 alin (2) din Legea 78/2014, voluntariatul se consideră experienţă profesională şi/ sau de specialitate în funcţie de tipul activităţii, doar dacă este realizat în domeniul studiilor absolvite, tot mai multi tineri sa faca un prim pas in viitoarea lor cariera.

 

 

 

 

Proiectul INVESTESTE IN EDUCATIE cauta persoane care sa beneficieze de activitatile si evenimentele studentesti sau sa ajute in coordonarea, educarea si consilierea tinerilor. Pentru fiecare categorie, există un fomular de înscriere diferit. Faci parte din categoria persoanelor pe care le căutăm? Inscrie-te mai jos:

 

Pentru acest nou proiect, ATIV caută:

  • Membri voluntari – Orice tânăr, elev de clasa a XI-a şi a XII-a şi studenţi inclusiv până în an terminal, care doreşte să se dezvolte profesional prin realizarea proiectelor în domeniul economic, să conducă o echipă sau efectiv să profite de oportunităţile oferite de asociaţiile studenţeşti, obţinând astfel certificatul de voluntariat.

Formular de înscriere Membru voluntar ATIV: click aici

 

  • Membri asociaţi – orice tânăr sau adult care are o idee de pus în practică prin intermediul unei asociaţii studenţeşti, care deţine resurse (oameni, idei, spaţiu, business, capacitatea de a susţine ideile şi proiectele pe care le iniţiază, capacitate de convingere, dorinţa de a ajuta comunitatea în care trăieşte, capacitatea de a atrage sponsorizări, capacitatea de a crea legături cu mediul înconjurător, de a investi timp şi resurse în educaţia şi dezvoltarea profesională a tinerilor, etc.). Acest membru asociat va face parte din conducerea asociaţiei.

 

  • Colaboratori – formatori – orice persoană, de orice vârstă care este la început în domeniul livrării de traininguri şi doreşte să împartăşească gratuit tinerilor, informaţii pe diverse domenii sau persoane care sunt cunoscute in diverse domenii şi doreşte să INVESTEASCĂ ÎN EDUCAŢIE, alaturi de noi.

Formular de înscriere Membru asociat sau Colaborator – formator ATIV: click aici

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net