Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Învăţarea LIMBII ENGLEZE – o oportunitate pentru toată lumea

Cursurile de Limba Engleză sunt destinate elevilor începând cu clasa a IV-a, liceenilor, studenților și adulților, persoanelor care vor să-și implementeze baza Limbii Engleze,
să își acopere informațiile lipsă și să ajungă la un nivel de cunoștințe B1-B2.

DE CE ESTE IMPORTANTĂ LIMBA ENGLEZĂ?

Orice limbă străină este utilă pentru creșterea încrederii și a stimei de sine, pentru un loc de muncă bine plătit, pentru dezvoltarea personală și profesională și pentru o carieră de succes.

Orice tânăr student trebuie să fie responsabil de viitorul lui și să investească în educația lui încă de pe băncile școlii.

Asociația ATIV – Tineri în Viitor investește în educația tinerilor și se implică în creșterea nivelului de viață al societății.

CUI SUNT DESTINATE CURSURILE DE LIMBA ENGLEZĂ?

  • elevilor începând cu clasa a IV-a
  • liceenilor
  • studenților
  • adulților
  • părinților împreună cu copiii lor – lecție comună în grup.

Cursurile încep de la nivelul A1 și urcă până la nivelul B2.

NIVELELE DE LIMBA ENGLEZĂ

Nivelele pe care cursanții le parcurg sunt următoarele:

A1 – STARTER

A2 – ELEMENTARY

B1 – PRE-INTERMEDIATE

B1+ – INTERMEDIATE

B2 – UPPER INTERMEDIATE

NIVEL LIMBA ENGLEZA SI CERTIFICATELE AFERENTE – POTI DA EXAMEN PENTRU UN CERTIFICAT RECUNOSCUT INTERNAȚIONAL
În momentul în care un cursant are nevoie de certificare, după ce va ajunge cu informația la nivelul pentru care vrea să obțină certificarea, el se va înscrie la una din instituțiile care oferă certificari internaționale, va plăti taxa de examen și va da examenul conform nivelului studiat, fără a mai fi necesar să realizeze cursurile în cadrul instituției, cursuri care au un cost semnificativ mai mare.

MATERIALELE FOLOSITE

CĂRȚILE, MANUALELE ȘI MATERIALELE folosite sunt de la CAMBRIDGE.

La curs, orele se vor desfășoară după manuale Cambridge, pentru fiecare nivel în parte.

 Nu este necesară achiziționarea cărții.

Fiecare manual, în funcție de nivel, are un CAIET TIP – pe care fiecare cursant îl va primi GRATUIT din partea Asociației ATIV – Tineri în Viitor, caiet prin care cursantul iși va exersa și fixa cele învățate la curs.

Fiecare cursant va primi și lecțiile audio, pentru fiecare nivel, în mod GRATUIT.

MODALITATEA DE PREDARE

Cursul include CITIT, SCRIS și AUDIO.

După parcurgerea primei carti, respectiv primul nivel, se va trece la următoarea carte, nivel, parcurgând la fel, exercițiile din caietul tip, aferent carții respective.

SEDINȚELE sunt concepute în așa fel încât, orice persoană, în momentul în care se va opri din a urma cursul va reuşi ca pe viitor să înveţe singură – cel mai important aspect pe care Cursul de Limba Engleză îl urmărește este înțelegerea bazei și a metodei de învațare, pentru ca apoi să poți învața singur atât Limba Engleză până la nivelul dorit, cât și orice altă limbă straină.

PREȚUL

Preţul este cel mai mic de pe piaţă datorită importanţei pe care Asociaţia ATIV o acordă dezvoltării personale și profesionale a tinerilor, cât şi în educarea tinerilor cu posibilităţi financiare reduse și dorește să investească în educația tinerilor.

O ȘEDINȚĂ DE 1H ȘI 30 DE MIN. ESTE 12, 5 LEI. ÎNSĂ PREȚUL SE VA ACHITA O DATA PE LUNĂ, LA ÎNCEPUTUL PRIMEI ȘEDINȚE, RESPECTIV:

– 50 DE LEI PE LUNĂ – 4 SEDINȚE – O DATĂ PE SĂPTĂMÂNĂ

-100 DE LEI PE LUNĂ – 8 ȘEDINȚE – DACĂ DOREȘTI SĂ TE ÎNSCRII LA 2 NIVELE DIFERITE ÎN ACELAȘI TIMP (respectiv A1 și A2) SAU DOREȘTI SĂ FACI UN NIVEL DE 2 ORI PE SĂPTĂMÂNĂ (dacă există grupă care face de 2 ori pe săptămână) Plata se realizează PENTRU O PERIOADĂ DE O LUNA în care sunt incluse 4 ședințe și nu pentru un număr de ședințe. Adică achiți 50 de lei pentru perioada 9 – 30 septembrie în care sunt incluse 4 ședințe. Dacă lipsești la o ședință, poți recupera la o altă grupă cu același nivel, dacă aceasta există, fără să achiți nimic, dar nu se va calcula ca nu ai fost la acea ședință.  

CURSURI INDIVIDUALE ȘI CURSURI ÎN GRUP

Tu fugi de cursurile în grup? Sunt mai utile decât te astepți.

Cursurile se realizează în grup de 10 – 15 persoane. Chiar dacă aveți impresia că in grup nu se învață atât de bine ca la o ședință individuală, o mare parte din cei care realizează aceste cursuri sunt de părere că în grup ședințele sunt mai interactive, scapi de blocajul de a vorbi, citi sau realiza exerciții, toate cu voce tare și, astfel auzi cum pronunță fiecare persoană în parte și afli lucruri noi de la ceilalți cursanți.

Dacă ai face ședințe individual, te-ai obișnui cu o singură voce și nu vei fi obișnuit să înțelegi când se vorbește, când vei asculta melodii sau când te vei uita la filme în limba engleză. Fiecare persoană are o tonalitate diferită și toți pronunțăm diferit, iar înțelegerea Limbii Engleze, necesită exercițiu, de aceea ședințele în grup sunt mai recomandate pentru a avea ușurința de a vorbi.

 Toate persoanele au același nivel, de aceea cursurile sunt pe nivele, așa că nu ai de ce sa te temi.

Grupele ÎNCEP doar în momentul în care se strang MINIM 10 persone. Vom anunța starea înscrierilor în fiecare săptămână. În cazul în care nu se strange un numar de minim 10 cursanți, ne rezervăm dreptul de a amâna cursul.

DACĂ cei care s-au înscris pentru un nivel sunt în număr de 2 – 3 – 4 sau 5 persoane și VOR să înceapă, o ședință costa 25 de lei de persoana, adică 100 de lei pentru 4 sedințe – SUMA CARE SE PLATEȘTE LA PRIMA ȘEDINȚĂ – ACESTE ȘEDINȚE SE FAC STRICT LA CEREREA CURSANȚILOR.

Există și cursuri individuale, dar doar în limita timpului și doar în anumite perioade, iar costurile acestora diferă și sunt afișate în imaginea de mai sus. Poți contacta telefonic pentru a cere mai multe informații despre ședințele individuale.

CURSURI INDIVIDUALE ȘI NIVELELE B2 ȘI C1 SUNT REALIZATE DE COLEGA NOASTRĂ SĂINIUC IOANA – 0724262405. Noi realizăm cursuri de B2 doar cu persoanele pe care le luam de la A1, A2, B1 si B1+.

LOCAȚIA, PROGRAMUL ȘI DURATA CURSURILOR

LOCAȚIA: ședinţele au loc doar în Bucureşti, zona piaţa Romană, lângă ASE, aproape de metrou – la începerea cursurilor Asociația ATIV – Tineri în Viitor va preciza adresa exactă. Noi am știut dintotdeauna că nu locul de desfășurare a cursurilor este important, ci implicarea celui care predă în tot ceea ce ține de învățarea cursanților.

PROGRAMUL: Există ședințe în timpul săptămânii, seară începând cu ora 18:30 până la ora 20:00 și ședințe în weekend. Va fi stabilit de comun acord cu participanții și trainerii. Pot avea loc ședințe o dată sau de două ori pe săptămână în funcție de disponibilitate.

DURATA unui curs este de la 1 oră până la 2 ore, în funcție de tipul ședinței.

PENTRU FINALIZAREA UNUI NIVEL ai nevoie de aproximativ 5, 6 până la 7 ședințe, în funcție de complexitatea nivelului, fiecare nivel are în jur de 12 lecții și se parcurg în medie 2 lecții pe ședință.

OFERTĂ:  Fiecare cursant va primi GRATUIT din partea ATIV un caiet tipizat, conform manualului.   

CÂND PUTEȚI RENUNȚA?

Oricând, la începutul lunii – nu mai plătiți pentru următoarea lună. Banii achitați pentru o lună nu se mai pot recupera. Vă opriți la ce nivel doriți. Noi spunem că merită să încerci și să te ții de treabă. Nu este niciodată prea târziu să înveți o limbă străină, iar dacă nu ai reușit să o înveți până acum înseamnă că nu ai găsit persoana potrivită de la care să înțelegi. Este atât de căutată în zilele noastre aceasta limbă straină și este păcat să nu evoluam în carieră sau în viața personală doar din acest motiv.

CONTACT – CUM TE ÎNSCRII – PĂRERI

Dacă vrei să vezi ce spun cursanții despre noi, citește părerile de pe pagina oficială a proiectului – ÎNVAȚĂ LIMBA ENGLEZĂ ATIV .

Dacă dorești să te înscrii, accesează și completează – Formularul de înscriere –  Învață Limba Engleză ATIV   și te vom contacta noi pentru formarea grupelor.

Dacă dorești detalii suplimentare ne poți contacta telefonic – 0743 011 991

Ai un copil în şcoală şi nu a reuşit să „prindă” bazele limbii engleze? Cunoşti o persoană care vrea să învețe Limba Engleză şi nu are posibilitatea să facă cursuri la şcoli de renume? Spune-i despre noi.

Partenerii ATIV
Cu ajutorul partenerilor ei, Asociația ATIV a reușit să realizeze cursuri la cel mai mic preț de pe piață, respectiv 50 de lei pentru 4 ședințe, ceea ce înseamnă că o ședință este la prețul de 12,5 lei.

Totodată, Asociația ATIV suportă o parte din cheltuielile cursului, xeroxuri, caiete tipizate, cât și costurile cu locațiile de curs, pentru ca prețul să fie unul mic.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net