Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Fii membru ATIV...

Asociatia ATIV – Tineri In Viitor se adresează tuturor studentilor la o facultate din Bucuresti.
Pentru a deveni MEMBRU al Asociatiei ATIV trebuie sa:
1. să completezi online acest formular de înscriere;
2. să ne cunoaștem la o întâlnire individuală sau de grup - vei fi contactat dupa ce vei completa formularul de inscriere.
3. să participi la o activitate de grup – activitatea reprezinta un proiect de Brief, unde, impreuna cu alti noi membrii, dupa finalizarea perioadei de recrutare, veti realiza un proiect, eveniment, de orice natura, indrumat de un mentor – membru vechi al asociatiei.
Participarea la procesul de înscriere presupune o cotizatie de 5 lei pe care o vei achita la întâlnirea individuală sau de grup. Achitarea acestei cotizatii presupune că îți asumi să parcurgi acest proces, iar suma acoperă o parte din cheltuielile procesului și materialele folosite, respectiv, Diploma pe care o vei primi dupa realizarea proiectului de Brief, impreuna cu Fisa de Activitate si Adeverinta, cum ca ai luat parte la proiect, documente si activitati ce iti vor fi folositoare in CV, in cazul in care nu vei dori sa continui ca MEMBRU ATIV dupa realizarea proiectului de Brief.
După completarea formularului de înscriere, vei fi contactat pentru a ne cunoaște și a parcurge următorii pași din procesul de selecție. Asteptam cu drag sa ne cunoastem, sa invatam si sa ne distram impreuna!
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net