Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

ECHIPA ATIV


Boardul Asociatiei ATIV este compus din membrii ce au minim un an de experinta in asociatie, ce au acumulat un bagaj de cunostinte in domeniul ONG-urilor, a proiectelor si a evenimentelor pentru studenti si au luat initiativa pentru a indruma vechii si noii membrii ATIV catre pasiunile lor, domeniilor alese, pentru a ii ajuta sa se dezvolte personal si profesional, pe durata unui an sau chiar mai mult.
Experienta unui Director General, a unui Director de Departament si a unui Manager de Proiect este o experienta unica, prin care ar trebui sa treaca orice tanar ce isi doreste sa devina lider, sa conduca o echipa, un departament sau sa-si infiinteze propria afacere.
O experienta ce te responsabilizeaza, te organizeaza si te face sa privesti lucrurile in ansamblu, in timp ce realizezi activitati practice care iti contureaza personalitatea si iti formeaza experienta profesionala.

DATORITĂ LOR, ASOCIAȚIA ATIV- TINERI ÎN VIITOR EXISTĂ ASTĂZI.


CU LAUDĂ ȘI RECUNOȘTINȚĂ....


Cei mai implicați membrii ATIV din 2015 până în prezent...

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net