Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

AȘA AM ÎNCEPUT...

Pe 18 mai 2015, am înființat cea mai nouă Asociație Studențească din ASE… dintr-un vis, multă pasiune, dorință de implicare și îndrumare a tinerilor, de schimbare a comunității și, implicit, a societății.


MEMBRII FONDATORILa începutul anului 2015, în cadrul unei întâlniri cu persoane dornice de a se implica în dezvoltarea tinerilor, de a schimba ceva în comportamentul acestora şi de a-i pregăti cu adevărat pentru viitor, am scris pe o foaie de hârtie numele asociaţiei, urmărind ca de atunci, fiecare zi să reprezinte un pas spre dezvoltarea ei.

Am dorit să construim o asociaţie care să se bazeze pe libertate, anume libertatea de a se implica, de a învăţa, de a iniția, cât şi pe transparenţă, un element necesar pentru funcţionarea în armonie a unei comunităţi. Am dorit ca membrii să se ajute reciproc şi să înveţe unii de la alţii şi, totodată, să înveţe că pentru a ajunge acolo unde îşi doresc este nevoie de prietenie şi diplomaţie. Ne-am gândit la persoane deschise spre inovare, persoane care vor să arate şi altora ce ştiu, persoane care vor să înveţe şi să se distreze în acelaşi timp şi care oferă respect persoanelor, cunoştiinţelor şi activităţilor din întreaga asociaţie.

Ele au fost primele persoane care au crezut în schimbare, în faptul că lucrurile pot fi făcute de la zero, care și-au dorit să capete experiență prin munca lor, să se implice și să creeze din nimic ceva măreț, frumos și… au reușit. Veți reuși și voi cu siguranță! Întotdeauna!


VIZIUNEA ATIV

Fiecare tânăr poate contribui cu un pas la schimbarea societății!

MISIUNEA ATIV este ca…

… tinerii să decidă singuri asupra viitorului lor, să învețe să observe și să exploreze oportunitățile, să reușească să-și urmeze pasiunile cu dedicare, seriozitate și muncă, ajungând astfel, oamenii de success și liderii de mâine.

…și de a oferi tuturor tinerilor ce au nevoie de informație și suport, persoane specializate, cursuri, traininguri şi consultanţă în diferite domenii pentru a putea aduce un aport la schimbarea societății.

VALORILE ATIV

Despre noi…

1. Toți suntem prieteni.
2. Ne diferențiază doar experiența, nu poziția.
3. Nu bârfim și nu râdem de colegi.
4. S-ar putea să nu ne placă toată lumea. Nu suntem obligați să fim prieteni cu fiecare persoană, însă este necesar să avem bun simț și să fim diplomați, respectând persoanele din jur.
5. Toți suntem sinceri și spunem ce ne deranjează pe un ton calm, cald, ca o sesizare.
6. Nu judecăm oamenii – vorbim cu ei și ne exprimăm opinia într-un mod constructiv.
7. Fiecare om are povestea lui și personalitatea lui. Înainte de a judeca, putem încerca să ne punem în pielea celuilalt.
8. Întrebăm când avem curiozități.

Așadar…

1. Viața ne face agitați și irascibili, dar în aceste circumstanțe, nu vom putea vedea lucrurile în ansamblu, lucrurile cu adevărat importante.
2. Suntem prieteni, suntem uniți și doar ajutându-ne unul pe celălalt să creștem, vom ajunge departe și vom reuși ce ne-am propus.

Suntem la început de drum, iar acest lucru ne oferă posibilitatea să concepem împreună proiectele, să alegem împreună trainingurile şi să decidem asupra activităţilor ce satisfac nevoile, dorinţele şi aspiraţiile fiecăruia în parte.


Despre munca noastră…

1. Suntem sinceri cu noi, cu ceea ce știm și cu ceea ce putem face. Nimeni nu s-a născut învățat.
2. Zâmbim, facem cu drag ceea ce ne place, dar suntem serioși în munca noastră.
3. Când avem nevoie, cerem ajutorul. De asemenea, putem cere ajutorul dacă avem lucrări de licență/disertație. Unii au trecut prin asta.
4. Ajutăm, dacă putem. Dacă nu putem, căutăm o persoană cu mai multă experiență care să ne ajute.
5. Ne ținem de cuvânt – doar așa putem dovedi că suntem persoane responsabile și de încredere.
6. Respectăm munca altora, indiferent cât de ușoară ni se pare sau cât de imperfect este făcută.
7. Acceptăm îmbunătățiri la ceea ce facem.
8. Oferim feedback negativ-constructiv și pozitiv-constructiv.
9. Nu există obligația de a ne implica. Există doar dorința de a învăța și asumarea răspunderii pentru ceea ce am hotărât să facem.
10. Dacă ne-am asumat răspunderea asupra unui lucru și din motive anunțate și întemeiate nu putem duce la capăt task-ul, anunțăm și altcineva va prelua activitatea cu prietenie și inimă deschisă.
11. Ne dorim să facem multe lucruri, de aceea s-ar putea să ne calculăm greșit timpul disponibil. Suntem sinceri cu programul nostru, iar atunci când ne implicăm în ceva, ne gândim de două ori dacă putem duce la bun sfârșit ce am început.
12. La serviciu vom avea deadline-uri pe care trebuie să le respectăm, iar conducerea nu va fi așa îngăduitoare. Activitățile din ATIV sunt menite să ne responsabilizeze, să ne obișnuiască cu viața pentru a putea fi mereu cu zâmbetul pe buze și pentru a putea trece peste orice obstacol pe care îl vom întâlni în drumul nostru. Perseverând, vom evolua.
13. La întâlniri/ședințe/training-uri putem veni oricând, dar anunțăm atunci când suntem întrebați despre prezența noastră.
14. Putem veni și atunci când am spus că nu venim, în limita locurilor disponibile, dar se va taxa situația în care am spus că venim și nu am mai venit, fără să anunțăm.
15. Timpul este la fel pentru toată lumea. Nu există lipsă de timp, există doar o listă de priorități pe care ne-o facem și o urmărim. Să nu uităm însă că în această listă este trecut și timpul nostru liber.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net