Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

#HELLO!project

Invăţarea LIMBII ENGLEZE – o oportunitate pentru toată lumea

Cursurile de Limba Engleza pentru incepatori sunt destinate elevilor incepand cu clasa a IV-a, liceenilor, studentilor si adultilor, persoanelor care vor sa-si implementeze baza limbii engleze, sa isi acopere informatiile lipsa si sa ajunga la un nivel de cunostinte B1-B2.
CARTILE, MANUALELE SI MATERIALELE folosite sunt de la CAMBRIDGE, incepand cu prima carte, nivelul A1. Fiecare carte are un CAIET TIP – pe care fiecare cursant il va primi GRATUIT din partea Asociatiei ATIV, caiet prin care cursantul isi va exersa si fixa cele invatate la curs. Dupa parcurgerea primei carti, se va trece la urmatoarea carte, nivel A1-A2, parcurgand la fel, exercitiile din caietul tip, aferent cartii respective.
SEDINTELE sunt concepute in asa fel incat, orice persoana, in momentul in care se va opri din a urma cursul va reuşi ca pe viitor şă înveţe singura – cel mai important aspect pe care Cursul de limba engleza il urmareste este intelegerea bazei si a metodei de invatare, pentru ca apoi sa poti invata singur sau orice alta limba straina.

LOCUL:  Şedinţele au loc doar în Bucureşti, zona piaţa Romană, langa ASE, aproape de metrou.   OFERTĂ:  Fiecare cursant va primi GRATUIT din partea ATIV un caiet tipizat, conform manualului.   PRETUL:  25 de lei, respectiv 35 de lei / sedinta
  Preţul este cel mai mic de pe piaţă datorită importanţei pe care asociaţia ATIV o acordă dezvoltării personale și profesionale a tinerilor, cât şi în educarea tinerilor cu posibilităţi financiare reduse.        
Nivel Limba Engleza si certificatele aferente
In momentul in care un cursant are nevoie de certificare, dupa ce va ajunge cu informatia la nivelul pentru care vrea sa obtina certificarea, el se va inscrie la una din institutiile care ofera certificari (Cambridge), va plati taxa de examen si va da examenul conform nivelului studiat.
CONTACT:

Ai un copil în şcoală şi nu a reuşit să "prindă" bazele limbii engleze? Cunoşti o persoană care vrea să cunoască bazele limbii engleze şi nu are posibilitatea să facă cursuri la şcoli de renume? Spune-i desprea noi.

 

Ne poţi contacta telefonic sau te poţi înscrie în acest formular şi te contactam noi.

Telefon – 0743 011 991

E-mail – office@ativ.ro

Sedinta de GRUP sau INDIVIDUALA, durata, pret.
Sedintele se organizează în grup sau individual, astfel:.
  • 2 cursanti – sedinta cu o durata de 1 ora si 45 de minute, pret: 25 lei de persoana
  • 3 sau 4 cursanţi – sedinta cu o durată de 2 ore, pret: 25 lei de persoana
  • 1 cursant (individual) – sedinta cu o durata de 50 de minte: pret 25 de lei
  • 1 cursant (individual) – sedinta cu o durata de 1 ora de 20 de minute: pret: 35 de lei
SPONSORII ATIV
Asociatia ATIV suporta o parte din cheltuielile cursului, xeroxuri, caiete tipizate, cat si munca din afara sedintelor de curs, pentru ca pretul sa fie unul mic, cel afisat mai sus. Suma pe care Asociatia ATIV o suporta vine din partea sponsorilor ATIV, carora trebuie sa le prezentam la inceputul, in timpul derularii cursului si la finalul acestuia, feedback din partea cursantilor. Sponsorii ATIV sunt trecuti pe site-ul nostrum la sectiunea “Parteneri si Prieteni”.
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net