Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Cursuri la cafea

Cursuri la cafea este un concept nou al Asociatiei ATIV, ce presupune realizarea unor cursuri, pe diferite domenii si teme de interes general. Acestea pot fi cu o durata de cateva ore sau cursuri intensive de o lunga durata, de o luna sau doua luni de zile, sustinute jumatate de catre Asociatia ATIV, iar cealalta jumatate de catre participant. DE CE CURSURI LA CAFEA? Pentru ca da, in primul rand primesti o cafea din partea organizatorilor, sa te trezesti si sa retii mai bine ceea ce ti se va arata, iar in al doilea rand pentru ca inca din scoala generala suntem invatati ca doar la un birou si intr-un mediu serios poti invata, ceea ce nu este deloc adevarat. Cursuri la Cafea, pentru ca au pretul unei cafele si pentru ca, pe langa faptul ca platesti o intrare cat pretul unei cafele, o si primesti si este ca si cum practic, vii la o cafea si pleci cu o multime de lucruri invatate… si practice. Cursuri la Cafea pentru ca, la o cafea iesi cu un numar restrans de prieteni, la fel si un CURS INTENSIV sau UN TRAINING / DISCUTIE se organizeaza cu un numar restrans de participanti (minim 5 – maxim 10), astfel constituind un avantaj pentru cursanti, acestia fiind mult mai bine instruiti de catre experti si specialisti si, de asemenea, vor putea pune mai multe intrebari utile pentru intelegerea cursului. Cursuri la Cafea, pentru ca suntem la fel de seriosi ca cei ce sustin traininguri in sali mari si dotate, pentru ca invatam intr-un mediu prietenos, tanar, dinamic, pentru ca suntem putini, ca casa, iar trainerul, profesorul nostru, se va purta ca si cand suntem prieteni de o viata si ne va explica totul de doua sau de trei ori pana vom intelege exact, fara sa ne fie rusine sa intrebam, ca la un curs normal sau unde sunt atat de multe persoane, incat intrebarea ta nu va mai avea timp necesar pentru un raspuns… pentru ca s-a terminat ora. Cursuri la Cafea pentru ca venim cu zambetul pe buze, sa invatam de placere, sa ascultam o experinta sau sa invatam ca lucrurile practice nu le vom invata niciodata la facultate si ca e timpul sa incepem sa facem lucruri cu propriile noastre maini si cu propria noastra minte ajutati de prieteni, de oameni dornici de a impartasi experiente si de experti si profesionisti in acelasi timp, pentru ca invatam de la cei mai buni.

Cursuri intensive sau traininguri si discutii de la cateva ore pana la o zi sau maxim 2 zile

Asociatia ATIV realizeaza aceste cursuri special pentru tineri, dupa o perioada indelungata de analiza a pietei, venind in intampinarea studentilor cu persoane specializate in diferite domenii, care, prin partaneriatul cu noi, ne-au oferit cele mai mici preturi de pe piata la un raport calitativ foarte mare. Piata realizarii cursurilor din Romania este vasta, insa, dupa o analiza in detaliu, veti observa ca unele cursuri au o durata de doua zile, insa acel curs trebuie realizat in 20 de ore, 40 de ore, respectiv 60 de ore insa pretul practicat este pentru cel de 60 de ore, adica un curs intensiv cu o durata minima. Exista multe astfel de exemple, unde, majoritatea companiilor de training mizeaza pe diploma de la final. Diploma este importanta, in momentul in care, experinta ta este vasta si ai nevoie de acea diploma pentru un post, unde, fara acea diploma, nu ai fi putut sa aplici. Incurajez tinerii studenti si nu numai, care doresc sa realizeze cursuri pentru a invata, sa caute atent si sa aleaga responsabil, pentru a putea iesi din acel curs cu informatiile necesare unei angajari imediate, un curs practic in functie de domeniul dorit si nu bazat pe teoria, pe care o invatam in timpul studiilor, la liceu, facultate sau in programe de masterat.


Din categoria TRAININGURILOR SI DISCUTIILOR fac parte cursurile de REDACTAREA UNEI LUCRARI DE LICENTA SAU DISERTATIE, UTILIZARE A PROGRAMULUI REVISAL, CONSTITUIREA UNUI SRL PE CONT PROPRIU, REALIZAREA UNUI SITE PE DIFERITE PLATFORME, GRAFICA PUBLICITARA – PHOTOSHOP SI COREL DRAW cat si trainguri si discutii de DEZVOLTARE PERSONALA. Trainingurile si Discutiile vor fi GRATUITE sau vor avea un cost de intrare de la 10 lei pana la 20 de lei (in functie de durata cursului si a materialelor utile primite pe CD) si vor fi dedicate tuturor tinerilor si studentilor ce doresc sa invete si sa se dezvolte intr-un altfel de mediu… la o cafea. Pentru a vedea cand au loc CURSURILE INTENSIVE SAU TRAININGURILE SI DISCUTIILE organizate de Asociatia ATIV, urmareste-ne pe site la sectiunile CURSURI ATIV si CE E NOU? sau pe pagina noastra oficiala de facebook. (www.facebook.com/ong.ativ )
Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net