Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Cariera ta

Proiectul constă în invitarea, o dată la două săptămâni, a unei persoane angajate într-o multinaţională sau o întreprindere mică, indiferent de vârstă, pe domenii de activitate diverse, care ne va povesti efectiv despre o zi din viaţa ei de muncă, pentru a înţelege mai bine domeniul şi postul pe care aceasta activează.


Acest proiect este important pentru tinerii care îşi caută pentru prima dată un loc de muncă şi care sunt interesaţi de anumite domenii, fie că îşi doresc să se angajeze, fie pentru a descoperi ceea ce le place să facă în viitor, pe piaţa muncii.


În cadrul acestui proiect vom avea câte un invitat special o dată la două săptămâni, membrii fiind informaţi despre domeniul în care activează invitatul şi lăsând la alegerea fiecăruia interesul pentru domeniul respectiv.


Acest proiect este destinat tuturor membrilor asociaţiei, inclusiv studenţilor ce nu sunt membri ATIV, în limita locurilor disponibile. Intrarea este libera, iar discutiile sunt concepute special pentru studenti.

In anul universitar 2015-2016, primul nostru an de activitate, am avut o serie de invitati speciali.

Vom continua Proiectul Cariera TA si anul acesta prin seria discutiilor si a trainingurilor. Daca vrei sa te dezvolti alaturi de noi, te asteptam sa ne urmaresti pe facebook pentru a afla cand sunt noile intalniri, cat si domeniile abordate. Intrarea este libera, iar discutiile sunt concepute special pentru studenti.

Responsive ThemeForest Wordpress Theme Avada bigtheme.net/wordpress/themeforest/323-avada BIGtheme.net