Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Poti si meriti mai mult #RESPECT

Asociatia The Social Incubator este o organizatie neguvernamentala, nonprofit a carei activitate se concentreaza pe integrarea socio-profesionala a tinerilor, in special a tinerilor din categorii defavorizate, prin interventii personalizate in functie de potentialul individual al fiecaruia dintre ei.

Asociatia desfasoara activitati educationale cu formatori acreditati, activitati de dezvoltare personala, consiliere si orientare in cariera coordonate de specialisti.

In perioada iulie – noiembrie, Asociatia The Social Incubator desfasoara proiectul Poti si meriti mai mult #RESPECT, ce are ca scop prevenirea si combaterea violentei impotriva femeii, prin activitati de dezvoltare personala si profesionala a grupurilor vulnerabile.

Lansarea proiectului a avut loc in data de 18 septembrie 2017, la Hotel Intercontinental. Gazda evenimentului, Andreea Liptak Spiridon si LORA impreuna cu peste 100 de fete participante au discutat despre importanta educatiei si a consolidarii statutului socio-profesional a femeii pentru reducerea violentei.

O a doua etapa a acestui proiect va cuprinde o serie de ateliere de dezvoltare personala si profesionala sustinute de specialisti (psihoterapeut, consilier vocational si orientare in cariera).

 

Asociatia The Social Incubator va invita sa recomandati 2-3 participante (tinere cu varsta intre 16-25 de ani) la aceste 2 ateliere (de dezvoltare personala si profesionala) organizate in cadrul proiectului Poti si meriti mai mult #RESPECT care vor fi desfasurate astfel:

  1. Atelier de Dezvoltare Personala,

Joi, 12 octombrie 2017, la Biblioteca Metropolitana Ion Creanga Bucuresti, in intervalul orar 11:30 – 17:30, Sustinut de Formator si Psihoterapeut: Ana-Maria Andronic

Obiectivul sesiunii: Dobandirea unei mai bune cunoasteri de sine si obtinerea unor instrumente de gestionare a relatiilor personale si sociale.

  1. Atelier de Orientare Profesionala,

Vineri, 13 octombrie 2017, la Biblioteca Metropolitana Ion Creanga Bucuresti, in intervalul orar 11:30 – 17:30, Sustinut de Formator si Consilier Vocational: Alina Stochita

Obiectivul sesiunii: Stabilirea planului si pasilor de actiune pentru dobandirea independentei financiare.

De asemenea, tinerele implicate in program vor beneficia de sesiuni de consiliere vocationala.

Mentionam ca implicarea in acest program este gratuita, iar tinerele implicate vor primi certificate de participare.

Formularul de inscriere se gaseste la: https://goo.gl/forms/Z3TLXswcgUdNlnhE3

Comments are closed.