Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Ilie Diana: „Vreau in ATIV”

Numele meu este Ilie Diana si in acest articol doresc sa va marturisesc motivele pentru care “Vreau in ATIV”.Va spun cu sinceritate ca am raspuns cu mare drag acestei provocari,la fel cum am actionat si in momentul in care am vazut ca ATIV doreste sa-si mareasca echipa.

Interesul meu pentru ATIV a pornit in primul an de facultate,chiar de la o colega de la care am auzit numai lucruri bune despre asociatie,insa parca nu am avut curajul de a aplica auzind cat de greu poate fi primul an de facultate. Acum,dupa primul an ca studenta in cadrul Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice,am realizat ca imi doresc sa fiu mult mai implicata catre dezvoltarea personala si m-am gandit ca voluntariatul este varianta care ma atrage cel mai mult.

Am ales ATIV deoarece imi inspira increderea faptului ca pot exprima ce cred eu ca am mai bun si in ce doze imi doresc.Simt ca nu mi se impun limite si ca ma pot dezvolta pe ramura ce-mi place.

Ceea ce mi s-a parut interesant a fost faptul ca am avut un sentiment placutcu toate ca nu intrasem niciodata pe site-ul lor,cand am vazut anuntul mi-am dorit sa intru in aceasta asociatie cu sentimentul libertatii,prin a face ce-mi doresc la cel mai inalt nivel al creativitatii,dupa cum ne precizeaza si ei : „Am dorit să construim o asociaţie care să se bazeze pe libertate, libertatea de a se implica şi de a învăţa, cât şi pe transparenţă, un element necesar pentru funcţionarea în armonie a unei comunităţi.” ; „Ne-am gândit la persoane deschise spre inovare”.

Astept cu mare nerabdare experientele ce vor urma si pornesc cu mare incredere in aceasta etapa noua care sper sa fie benefica pentru toata lumea.

Va multumesc pentru sansa!

Ilie Diana

Lasă un răspuns