Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Miulescu Eugenia Mihaela: „Vreau în ATIV!”

Viața de zi cu zi este una grea. Zeci de oameni suferă din cauza sărăciei, foametei, războaielor etc. Cu toții ne dorim o lume mai pașnică, o lume în care să nu ne mai fie frică să ne creștem copii și nepoții. Dar întrebarea este, VREM să fim cei care fac schimbarea SAU cei care o așteaptă?

Ei bine, eu îmi doresc să fiu schimbarea! Vreau interacțiune, dinamism și mișcare. Vreau să ies din ,,cochilia” mea cea de toate zilele și să cunosc lumea, în adevăratul sens al cuvântului! Sunt o adolescentă ,deci îmi doresc să încheg niște relații, să colaborez cu oamenii din diferite domenii și să învăț cât mai multe lucruri. Sunt sigură că ,,ATIV” îmi poate oferi aceste lucruri. Libertatea de implicare și de învățare, cât și transparenţa, sunt elemente necesare pentru funcţionarea în armonie a comunităţii ,,ATIV”.

Voluntariatul este foarte important în zilele noastre. Unii tineri sunt reticenți în privința acestor activități dar ar trebui să își pună următoarea întrebare: ,,De ce să nu particip activ la construirea unei lumi mai bune și nu doar să-mi doresc acest lucru verbal?”. Nu trebuie să ai așteptări de la ceilalți pentru că astfel nu o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.Dacă te implici în activități de voluntariat ai posibilitatea să îți pui ideile în practică și să produci schimbări în comunitatea ta. Cu ajutorul voluntariatului îți corectezi încetul cu încetul defectele și ajungi să-ți evidențiezi calitățile, prinzi încredere în forțele tale, devii mult mai responsabil , mai ales când știi că o echipă depinde de tine. ,,ATIV” are dreptate…Pentru a ajunge acolo unde îmi doresc, am nevoie de prietenie și diplomație. Două ingrediente pentru o rețetă de succes!

Sunt deschisă la inovare, învăț și mă distrez în același timp, iar respectul față de celelalte persoane și față de activitățile derulate , sunt cele mai de preț ,,legi”. Mă implic pentru a fi eu însămi mai fericită. Știu că banii, prietenii, orice altceva pot reveni, însă timpul pe care îl dedic unei anumite activități , nu. Timpul și energia mea vreau să fie investite cu înțelepciune.Vreau să mă decid singură asupra viitorului meu. Sunt sigură că persoanele specializate, cursurile, traingurile şi consultanţele din diferitele domenii oferite de ,, Asociația Tineri În Viitor” îmi vor fi de folos.

Vreau ca drumul meu spre cunoaștere să fie strâns legat de cel al acestei asociații. Sunt creATIV, vreau să fiu eu SCHIMBAREA!

Miulescu Eugenia Mihaela

Lasă un răspuns