Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Voicu Maria Patricia: „Vreau in Ativ!”

                   Am stat ceva timp pana sa iau decizia de a ma implicaintr-un voluntariat. Cochetam cu aceasta idee inca din perioada liceului intrucat eram constienta de beneficiile unui voluntariat si de cat ma va ajuta acesta intr-o viitoare cariera de success. Ce-i drept, mi-a venit aceasta idee cand eram in clasa a 12a si eram foarte ocupata sa invat pentru examenul de bacalaureat, astfel ca m-am hotarat sa anulez momentan decizia pentru a ma inscrie in facultate la un voluntariat.

                   Examenul maturitatii l-am promovat,am intrat si la facultate iar ceea ce a mai ramas ,a fost voluntariatul. Zis si facut! Inca din prima luna de facultate m-am inscris intr-o organizatie non-profit unde am fost si acceptata, insa, ulterior mi-am dat seamaca nu reprezinta ceea ce cautam in sensul ca imi doream sa acumulez cat mai multe informatii si sa invat cat mai multe,dar nu prea aveam de unde. Liderii nostrii nu se ocupau concret de pregatirea noastra avand in vedere ca niciunul din noi nu stia cum sa puna in aplicare un proiect. In consecinta,am luatdecizia de a ma retrage sperand ca, pe viitor, sa pot gasi o asociatie care sa imi poata satisface toate curiozitatile si unde sa acumulez cat mai multa experienta intr-un mediu placut si prietenos in care toata lumea este unita .

                   Desi am asteptat cateva luni,am asteptat bine intrucat am descoperit asociatia Tineri In Viitor(ATIV) care mi-a oferit sansa de a-mi pune in valoare si de a-mi dezvolta pasiunea pentru scris,dar si de a ma implica activ in proiectele asociatiei. Aceasta asociatie pune in valoare talentul fiecarui membru si te indeamna, totodata, sa iti descoperi adevarata vocatie prin implicarea in cat mai multe proiecte sau traininguri.Voluntarii sunt foarte prietenosi intre ei si reusuesc sa invete unii de la altii deoarece unul din ingredientele succesului il reprezinta prietenia. In ATIV mediul este unul foarte prietenos astfel ca iti este imposibil sa nu te simti bine si sa nu legi prietenii cu restul membrilor care iti sunt mereu alaturi atunci cand ai nevoie de ajutor sau de un sfat.

                   Cuvantul care descrie cel mai bine aceasta asociatie este inovare. Desi se afla la inceput, scopul ATIV este acela de a veni cu cat mai multe idei noi de traininguri si proiecte  in sprijinul tinerilor aflati inca la inceput de drum. Prin proiecte precum “Imi aleg viitorul!” , “Lectia de business” sau “Angajat cu succes” , tinerii au posibilitatea de a primi informatii cu privire la domeniul sau cariera care li se potrivesc cel mai bine cat si de a a-si dezvolta anumite abilitati pe care le detin deja. Multi tineri se confrunta cu aceasta problema a identificarii carierei potrivite lor sau a capacitatilor, talentelor inca nedescoperite. Tocmai din acestmotiv, ATIV vine in sprijinul lor indrumandu-i catre calea cea mai potrivita fiecaruia. Mai mult decat atat, prin traningurile sustinute in cadrul asociatiei, puteti invata de la oameni cu experienta care doresc sa va impartaseasca sfaturi si sa va povesteasca din experintelelor de viata.

                   Sunt nerabdatoare sa imi incep activitatea in aceasta asociatie ,sa imi descopar pe parcurs si alte pasiuni,sa ma implic cat mai mult pentru a putea dobandi experienta necesara unei cariere de success si sa imi fac prieteni noi. Alege ATIV pentru viitor si pentru o experienta de neuitat!

                                                                                                                                                         Voicu Maria Patricia

Lasă un răspuns