Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Între facultate şi job? Le aleg pe amândouă!

Proiectul marca ATIV, „Cariera TA”, aduce săptămâna aceasta în prim plan una dintre problemele cu care majoritatea studenţilor se confruntă la un moment dat, care duc la lungi dezbateri şi care pentru mulţi nu se sfârşesc aşa cum şi-au dorit! Este vorba despre veşnica luptă între facultate şi job!

Invitatul nostru special este Andreea-Valentina Negoiţă. Studentă la SNSPA şi Jurnalism în acelaşi timp, Andreea ne-a demonstrat prin propriul exemplu cum putem face faţa la doua facultăţi şi să ne descurcăm şi cu un job pe lângă.

Fiind redactor la revista Tabu, Andreea ne-a povestit din experienţa ei la locul de muncă, ne-a introdus în atmosfera specifica redacţiei şi ne-a prezentat câte puţin din frumuseţea meseriei pe care şi-a ales-o şi pe care o face cu plăcere.

Deşi poate părea greu sau chiar de neimaginat să te împarţi între două facultăţi, job şi viaţa socială, invitata noastră este dovada vie că este posibil! Desigur, toate acestea necesită o organizare a timpului foarte bună şi determinare de a duce totul la bun sfârşit, dar cel mai important este să îţi placă ceea ce faci şi să fie alegerea ta!

Discuţia a fost una productivă, care pe mulţi ne-a pus pe gânduri, iar celor mai mari le-a dat încredere să încerce să combine facultatea cu jobul.

Atmosfera relaxantă, atitudinea şi modul de prezentare şi interacţiune al invitatei au stimulat discuţia şi subiectele au venit de la sine.

Îi mulţumim Andreei că a acceptat invitaţia noastră şi pentru că, prin intermediul ei am petrecut o seară minunată într-un mod util!

33

Lasă un răspuns