Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Ce poţi învăţa în internshipul de la Guvern

     O nouă săptămână, o nouă oportunitate pentru tineri, un nou training susţinut prin intermediul ATIV. Proiectul cu caracter educaţional, „Cariera TA”, aduce în atenţia studenţilor şi absolvenţilor de învăţământ superior până în 25 de ani şansa de a acumula experienţă într-o gamă largă de domenii şi de a interacţiona cu cea mai înaltă putere executivă de stat, Guvernul.

  Invitatul special de săptămâna aceasta a fost Gabriela Baloi, proaspăt absolventă a Facultăţii de Drept din Bucureşti, care a ales să abordeze un subiect de interes în rândul tinerilor în această perioadă şi anume internshipul oferit de Guvern.

  Gabriela ne-a împărtăşit din experienţa sa în cadrul internship-ului din anul anterior, a subliniat diferenţele aduse ediţiei de anul acesta, ne-a oferit sfaturi şi ne-a îndemnat cu toată convingerea să aplicăm.Atmosfera prietenoasă, dorinţa celor prezenţi de a afla cât mai multe şi conexiunea formată de Gabriela au stimulat discuţiile şi dezbaterile pe baza situaţiei actuale a Romaniei, privind sistemul de educaţie, mentalitatea oamenilor, perioada comunistă, evoluţia omului fară aparatură tehnologică şi schimbările ce vor putea fi aduse ţării în următorii ani.

  Trainingul a fost unul productiv care i-a lăsat pe participanţi cu teme de gândire şi care pe mulţi i-a convins să aplice pentru internship-ul de anul acesta.Pentru mai multe detalii legate înscriere, departamente şi procesul de selecţie accesaţi site-ul oficial, http://internship.gov.ro/ .

     Îi mulțumim invitatului nostru, Gabriela Baloi, că a acceptat invitația noastră și că ne-a făcut seara mai frumoasă!

22

1 Comment

  1. writeaessay spune:

    essay for me http://kfgdrtynhjg.com/

    Great information, With thanks!

Lasă un răspuns