Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Legal – Insolvență

       Trainingul Legal-Insolvență, susținut de Anca Ioana Gheorghe, a dat startul proiectului educațional “Cariera TA”. Scopul acestuia este de a informa tinerii despre diverse domenii de activitate, respectiv pentru a le da șansa să descopere ceea ce li se potrivește și ceea ce le place să facă mai departe cu adevărat.
Subiectul abordat de invitatul nostru special, procedura insolvenței, a trezit interesul tuturor. Astfel, am aflat când o societate intră în insolvență, de cine poate fi cerută, modalitățile ce pot fi utilizate și etapele acestora.De asemenea, discuția a continuat cu informații referitoare la cei ce pot declanșa această procedură și cum se manifestă în funcție de persoana doritoare pentru deschiderea acesteia (debitor, creditor).
Anca Ioana Gheorghe nu a ezitat să ne împărtășească experiențele cu care s-a confruntat pe parcursul activității sale și să ofere detalii cu privire la profesia pe care o practică. Ne-a vorbit despre “Cum ajungi să faci ce nu-ți imaginezi vreodată!”, citatul corespunzător fiind: “Cel mai sigur mijloc de a urâţi munca este să o faci prost.”Interacțiunea dintre noi, dorința de a cunoaște și de a înțelege ideile prezentate au contribuit la formarea unui cadru relaxant. Consider că interesul acordat, comunicarea și atmosfera placută fac parte din elementele importante ce conduc la atingerea obiectivului, și anume, un eveniment reușit!
Îi mulțumim invitatului nostru, Anca Ioana Gheorghe, că a acceptat invitația noastra și că ne-a făcut seara mai frumoasă!

11

Lasă un răspuns